Werken bij

Slimme techniek door elektra, dat vraagt om de juiste vakmensen. Doorzetters die weten waar ze het over hebben als het gaat om elektra en domotica. Die goed zijn in persoonlijk contact en pas tevreden zijn als de punt op elke i staat. En die weten dat snel handelen soms van levensbelang is voor klanten. Kortom, ontzorgers in elektra.

Projectleider

Bij Molen Elektra werken we doelgericht aan slimme technieken. Om onze klanten maximaal te helpen, zoeken we een projectleider die de touwtjes stevig in handen heeft en houdt. Ga jij bij ons aan de slag?

Zo ja, dan ben je ieder geval een ervaren projectmanager. Je bent namelijk van A tot Z verantwoordelijk voor onze projecten in elektrotechniek, industriële automatisering en domotica. Je stuurt je team efficiënt aan en haalt het beste uit elke collega. En ook onze opdrachtgevers bouwen op jou!

Calculator
/werkvoorbereider

Een goede voorbereiding, dat is waar de slimme technieken van Molen Elektra om vragen. Om ervaren vakmensen die precies door hebben wat de klant wil. Die weten waar en hoe alle lijntjes bij elkaar komen. Om accurate teamspelers in techniek. Kies jij voor ons team?

Als onze nieuwe calculator/werkvoorbereider ben jij vanaf het allereerste begin betrokken bij onze projecten in elektrotechniek, industriële automatisering en domotica.  Jij hebt altijd inzicht, van planning tot uitvoering en oplevering!

Open sollicitatie

Een team van enthousiaste en slimme vakmensen, dat is Molen Elektra. Samen staan we dag en nacht klaar voor onze klanten. We zien de uitdaging in elke klus en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken die onze elektra nóg slimmer maken. Herken je dat? Kies jij net als wij voor ‘no-nonsense’ en werk je ook nog eens accuraat? Dan pas je vast goed in ons team. Stuur meteen jouw open sollicitatie!

Benieuwd hoe wij werken? Loop een dagje stage mee!

Ben jij ervaren in elektra, zelfstandig en flexibel? Heb jij echt de kwaliteiten waar Molen Elektra om vraagt? Dat willen wij dan graag weten! Kom een dagje meelopen met onze vakmensen, bijvoorbeeld met onze monteurs of engineers. Laat bij interesse van je horen!