Werken bij

Slimme techniek door elektra, dat vraagt om de juiste vakmensen. Doorzetters die weten waar ze het over hebben als het gaat om elektra en domotica. Die goed zijn in persoonlijk contact en pas tevreden zijn als de punt op elke i staat. En die weten dat snel handelen soms van levensbelang is voor klanten. Kortom, ontzorgers in elektra.

Allround administratief medewerker

Zoek jij een uitdagende baan als allround administratief medewerker met een breed takenpakket? Werk jij graag zelfstandig en geniet je ervan dat dankzij jouw inzet Molen Elektra op rolletjes loopt?

Als allround administratief medewerker ondersteun je de naaste collega’s op kantoor en ben je de rechterhand van de directie. Jij maakt als allround administratief medewerker voor ons bedrijf het verschil. Je hebt een verantwoordelijke taak te vervullen binnen de organisatie.

Hoofdmonteur Elektrotechniek

Heb jij ervaring als (hoofd)monteur en krijg je energie van leidinggeven en coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als hoofdmonteur voer je zelfstandig installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven en coördineren van elektrotechnische werkzaamheden. Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Solliciteer dan direct!

Calculator
/werkvoorbereider

Een goede voorbereiding, dat is waar de slimme technieken van Molen Elektra om vragen. Om ervaren vakmensen die precies door hebben wat de klant wil. Die weten waar en hoe alle lijntjes bij elkaar komen. Om accurate teamspelers in techniek. Kies jij voor ons team?

Als onze nieuwe calculator/werkvoorbereider ben jij vanaf het allereerste begin betrokken bij onze projecten in elektrotechniek, industriële automatisering en domotica.  Jij hebt altijd inzicht, van planning tot uitvoering en oplevering!

Open sollicitatie

Een team van enthousiaste en slimme vakmensen, dat is Molen Elektra. Samen staan we dag en nacht klaar voor onze klanten. We zien de uitdaging in elke klus en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken die onze elektra nóg slimmer maken. Herken je dat? Kies jij net als wij voor ‘no-nonsense’ en werk je ook nog eens accuraat? Dan pas je vast goed in ons team. Stuur meteen jouw open sollicitatie!

Benieuwd hoe wij werken? Loop een dagje stage mee!

Ben jij ervaren in elektra, zelfstandig en flexibel? Heb jij echt de kwaliteiten waar Molen Elektra om vraagt? Dat willen wij dan graag weten! Kom een dagje meelopen met onze vakmensen, bijvoorbeeld met onze monteurs of engineers. Laat bij interesse van je horen!