Molen Elektra

Slimme techniek ontzorgt en maakt ons leven een stukje comfortabeler. Daarom zijn we bij Molen Elektra dagelijks bezig met slimme oplossingen. Van advies tot uitvoering en onderhoud nemen we uw zorg op ons. We staan voor hoogwaardig maatwerk en delen ons kennis over elektra graag met u. Persoonlijk contact en partnerschap, ook in techniek. Het maakt ons allemaal slimmer.

Al meer dan 60 jaar ervaring

De ervaring van Molen Elektra is niet van gisteren. De wortels van ons bedrijf schieten zestig jaar terug. Net als nu hadden we ook toen al een breed werkterrein, van utiliteitsbouw tot industrie en woningbouw. We streven naar langdurige relaties met alle klanten. Dat maken we waar door steeds weer betrouwbaar vakmanschap te leveren, met oog voor perfecte afwerking. En ja dat is te zien! Ervaar het nu meteen.

Waarom Molen Elektra

Vakmanschap

De medewerkers van Molen Elektra zijn goed geschoolde vakmensen. Dat merk je! Kwaliteit schrijven we met hoofdletters en in onze vingers zitten de nieuwste technieken.

No nonsense

Klanten kunnen rekenen op een snelle reactie. Onze communicatie is persoonlijk, maar ook duidelijk, helder en effectief.

Accuraat

Onze afwerking met oog voor detail spring eruit! Ook in de dienstverlening zijn we accuraat. We reageren supersnel bij storingen en zijn klaar voor die extra stap.

Vernieuwend

We passen onze producten en service voortdurend aan op de marktvraag. We hebben altijd aandacht voor verbetering en staan nooit stil.

Betrouwbaar

Onze eerlijke en goede adviezen worden altijd gegeven door mensen die er écht verstand van hebben. En afspraken, die komen we natuurlijk na.

Productielijnen inregelen

Bij Molen Elektra houden wij de productieprocessen van onze klanten draaiende. Maar we zijn er óók om complete productielijnen in te regelen, vanaf het eerste ontwerp. Onze engineers zien toe op de juiste inrichting en verfijnde afstemming van elke productielijn, groot en klein. Betrouwbaar, accuraat en met aandacht voor innovatie.

Word of ben jij een vakman die slim schakelt? Bekijk onze vacatures