Servicemonteur

Molen Elektra is op zoek naar uitbreiding van het team. Wij zoeken een technische vakkundige collega die onderhoud kan plegen aan installaties en storingen kan verhelpen. Of te wel we zoeken een servicemonteur. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor je eigen planning, administratie en facturen. Omdat jij het visitekaartje van ons bedrijf bent, is het belangrijk dat je goed kunt communiceren.

Functieomschrijving

Als servicemonteur heb je verschillende taken:

  • Je beheert en onderhoudt verschillende installaties
  • Je stelt storingen vast en verhelpt deze zo snel mogelijk
  • Je verzorgt je eigen planning en stemt dit af met de klant
  • Ook verzorg je je eigen administratie en facturen

Wat wij verwachten

Wij verwachten dat je beschikt over een afgeronde elektrotechnische opleiding op mbo-niveau 4 en minimaal 2 jaar werkervaring hebt binnen deze functie. Het is van belang dat je affiniteit hebt met de sector. Daarbij verwachten wij dat je zelfstandig te werk kunt gaan en snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Omdat je regelmatig contact hebt met klanten, is het ook van belang dat je beschikt over een klantvriendelijke en servicegerichte uitstraling.

Wat jij van ons mag verwachten

Bij Molen Elektra is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen. Je werk samen met een persoonlijk en dynamisch team. Daarbij krijg je de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technieken in het brede werkterrein van utiliteitsbouw, industrie en woningbouw.

Over Molen Elektra

Bij Molen Elektra in Veenendaal zijn we specialisten in elektrotechniek, industriële automatisering en domotica systemen. We maken onze klanten steeds weer blij met betrouwbare en snelle service, up to date vakmanschap en aandacht voor afwerking. Net even mooier en slimmer, dat is onze elektra. Dat doen we niet sinds gisteren, maar al dertig jaar lang. Klanten blijven rekenen op onze uitgebreide kennis en ervaring in slimme technieken.