Domotica

Domotica is niet meer weg te denken uit woningen en bedrijfsgebouwen. Integratie van elektronische, elektrische en digitale systemen maakt om ons leven makkelijker, veiliger en meer comfortabel. Slim dus, en daarom weten we er alles van bij Molen Elektra. Van winkel tot kantoor en van villa tot zorginstelling.

  • Comfort
  • Efficiënt
  • Veiligheid

Klanten voor domotica

Bij Molen Elektra installeren we domotica onder meer in (luxe-)woningen, bedrijfspanden, winkels en zorginstellingen. We maken prettiger en duurzamer wonen en werken overal mogelijk. In de zorg werkt onze domotica nauw samen met zorgtechnologie. Daarom zijn onze oplossingen ook te vinden in comfortwoningen of levensloopbestendige woningen.

Comfort

Verlichting die op afstand naar wens alvast aanspringt, een tv op het favoriete kanaal, klimaatregeling die elke ruimte al op de ideale temperatuur brengt; het is prettig vertoeven in een slim huis of op een slimme werkplek. En er kan nog veel méér met domotica.

Efficiënt

Elk gebouw dat gebruik maakt van domotica systemen, is een duurzaam gebouw. In bedrijfspanden stemt domotica het energieverbruik efficiënt af op bedrijfsprocessen, in woningen op het ritme van bewoners. Ook zijn systemen via apps op afstand te bedienen.

Veiligheid

Bediening op afstand is vaak ook handig als het gaat om veiligheid. Domotica brengt ook innovatieve toegangs- en bewegingssensoren met zich mee. Maar ook camerabewaking, intercom- en anti-inbraaksystemen functioneren veel slimmer met domotica.

Het maken van kasten voor domotica en het programmeren is specialistisch werk. Bij Molen elektra beschikken we over deze kennis en hebben we veel ervaring met domotica. Deze kennis en ervaring delen we graag. We maken daarom ook voor andere installateurs de kasten en zijn ook in te schakelen voor de programering.

Ze staan klaar, dag en nacht
Jan Timmer
Bouwbedrijf J.G. Timmer, Kesteren

Voor de renovatie van Molen de Zwaluw in Kesteren hebben we Molen Elektra ingeschakeld. Zij hebben alle elektrotechniek voor hun rekening genomen. Zo hebben ze onder andere alle led verlichting gerealiseerd (RGB-spots) en legden ze de  tuinverlichting aan, plus de domotica die de fontein en sproei-installatie aanstuurt. Het is een betrouwbare partij die voor ons klaar staat als er een storing is, dag en nacht. Ze zijn vakkundig en werken met goede materialen. Daarom werken we dus al langer met ze samen.’