Elektrotechniek

Het ontwerpen, programmeren en monteren van elektrotechnische installaties is bij ons installatiebedrijf in vertrouwde handen. Van simpel tot complex, van wandcontactdoos tot complete bedrijfsinstallatie. Voor elke klant volledig naar wens afgestemd, met altijd een eerlijk advies van betrouwbare vakmensen. En in afwerking net altijd even dat beetje slimmer en mooier.
  • Lichtplannen
  • Beveiliging
  • Datanetwerken
  • Zonnepanelen
  • Meterkasten 
  • Panelenbouw

Klanten elektrotechniek

Van de utiliteitsbouw tot de industrie en van de zakelijke tot de particuliere markt, elektrotechnisch werk doen we bij Molen Elektra voor heel veel klanten in heel Nederland. Ons duurzame vakwerk is ook veel te vinden in de woningbouw. Elektra is overal, en daar zijn wij ook!

Lichtplannen

Een goed doordacht lichtplan ontwerpen en uitvoeren is een vak apart. Kantoor, fabriek, winkel of woning, wij realiseren een lichtplan dat zich onderscheidt in kwaliteit, afwerking en uitstraling.

Beveiliging

Het aansluiten van een alarminstallatie, inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking of intercomsysteem vraagt om betrouwbare elektra. Wij leveren altijd de benodigde duurzame kwaliteit.

Datanetwerken

Wie data zegt, zegt verbinding. Kabels, kabelgoten, verdeelkasten, communicatie apparatuur, wij maken een gedegen plan en voeren dat volgens afspraak uit. Slim schakelen doen we ook met data!

Zonnepanelen

Veiligheid en een goed rendement zijn belangrijk bij de installatie van zonnepanelen. Wij geven advies en leveren installaties die langer meegaan en klaar zijn voor de toekomst. Naast de zonnepanelen werken wij voor andere partijen waarbij wij de AC werkzaamheden verzorgen. Dit gaat dan voornamelijk over grote installaties vanaf 1000 t/m 10.000 panelen.

Meterkasten en panelenbouw

Het bouwen van complexe meterkasten en schakelpanelen is vakwerk. Met onze kennis en ervaring bouwen wij meterkasten en schakelpanelen waarmee je slim kunt schakelen en beschikt over een degelijk elektra systeem. Wij delen graag kennis, daarom realiseren we ook voor andere installateurs meterkasten en schakelpanelen.

Boven de markt uit
Carel Doornenbal
Empas, Veenendaal

Molen Elektra is al dertig jaar onze hofleverancier voor bekabeling en stroompunten. Bovendien hebben ze in ons eigen kantoor domotica geïnstalleerd, besturingskasten ingeregeld en advies gegeven over led-verlichting. De mensen van Molen Elektra zijn prettig in de omgang en weten wat goed luisteren is. Dit toekomstgerichte bedrijf steekt kwalitatief boven de markt uit.