Industriële automatisering

Voor onderhoud van een enkele fabrieksmachine tot ontwerp en installatie van complete productielijnen is Molen Elektra de kwaliteitskeuze. Wij zijn er ook om bestaande machines of productieprocessen te optimaliseren. Onze oplossingen zijn van hoogwaardige duurzame kwaliteit en werken kostenbesparend. Zo maken wij industriële automatisering slim.
  • Slimme besturingskasten
  • PLC programma’s
  • Inregelen productielijn

Klanten industriële automatisering

Onze hardware en software engineers, paneelbouwers en monteurs realiseren dagelijks innovatieve oplossingen voor de verwerkende en producerende industrie. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat processen blijven draaien. Bij Molen Elektra houden we de lijnen daarom graag kort. Zo kunnen we meteen aan de slag als het écht telt.

Slimme besturingskasten

Een slimme besturingskast is het zenuwcentrum van een efficiënt opererende productielijn. Onze kasten zijn van topkwaliteit en herkenbaar aan de afwerking. Die is altijd van het allerhoogste niveau.

PLC programma’s

In onze PLC (Programmable Logic Controllers) ontwerpen halen onze software engineers het beste uit zichzelf. Hun werk zorgt voor de foutloze aansturing en bewaking van machines, productielijnen en -processen.

Slim schakelen is bij een project als Greenferm van groot belang.
Carlo van Manen


Slim schakelen is niet voor niets ons slogan. Zeker bij een complex project als de industriële automatisering van Greenferm is slim schakelen belangrijk om de fabriek optimaal te laten draaien. Mooi om daar als elektra installateur bij betrokken te zijn. Wij denken namelijk niet alleen graag mee met onze klanten maar ingewikkelde systemen als deze denken wij graag voor onze klanten uit tot in detail.