Zonnepanelen

Besparen op uw energienota en bijdragen aan een schoner milieu

Van der Molen staat voor duurzaam energieverbruik. Zo werken wij voor u en daarom installeren wij ook graag zonnepanelen en/of ledverlichting bij woonhuizen en bedrijven. U treft bij ons alleen kwalitatief goede materialen en merken.

Ledverlichting

Bij Van der Molen merken we dat veel mensen onzeker zijn over de aanschaf van ledverlichting. We krijgen regelmatig vragen over de levensduur van een ledlamp en over de aansluiting op een oude halogeen trafo. Mensen willen ook weten of de lamp in hun fitting past en welke kleur we aanbevelen voor bijvoorbeeld de werkplek of de woonkamer.

De relatief hoge aanschafprijs maakt de overstap naar ledverlichting voor sommigen nog moeilijker. Via een stappenplan proberen wij de beste vervanger te vinden voor uw huidige lichtbron. Van der Molen geeft u hierover het juiste advies op maat.

De voordelen

  • Ledlampen gaan minstens 25x langer mee dan gloeilampen.
  • LED geeft een energiebesparing van ongeveer 80%
  • Ze bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik.
  • De lichtbron wordt niet heet, en is daardoor aanraakveiliger voor kinderen.

Zonnepanelen

Een goed geĆÆnstalleerd zonne-energie systeem kan voldoende elektriciteit opwekken om in het jaarlijkse energieverbruik te voorzien. Geregeld stimuleert de overheid deze duurzame vorm van energie met subsidies. Daarover adviseren wij u graag.
Persoonlijk advies of offerte op maat

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor
persoonlijk advies of een offerte op maat.

Dat is gratis en vrijblijvend.
Persoonlijk advies of offerte op maat